Copenhagen, Denmark
(+45) 42 41 42 01
contact@easyx.eu
København, Danmark
(+45) 42 41 42 01
Kontakt@easyx.dk

Kunderne har ordet

 

1

Grant Thornton:

” Vi anvender i Grant Thornton bl.a EasyXs program i forbindelse med indberetning af årsregnskaber via XBRL. Vi har været godt tilfredse med løsningen, hvor vi også har deltaget i testfasen.
EasyX har været meget lydhør over for ønsker om tilretninger, og afhjælper straks eventuelle problemer der måtte opstå, både professionelt og hurtigt.
Vi kan derfor anbefale programmet EasyX, hvis man i forvejen har et struktureret og ensartet regnskabsprodukt”.

2

Revisor Niels Harder Statsautoriseret Revisor A/S:

“Vi valgte at bruge EasyX, fordi vi opfattede deres system som det mest brugervenlige og med de bedste kontrolmuligheder af konverteringen fra Excel til XBRLindberetning. EasyX har levet fuldt op til vores forventninger på begge områder. Systemet er meget fleksibelt og det er meget få ændringer, vi har skulle foretage i vores Excelark, for at konverteringen kan køre automatisk. Herudover har vi oplevet en utrolig god og hurtig service, når vi har haft brug for hjælp”.

3

 

Revisionsfirmaet Frank Bergmann:

“Jeg vil hermed benytte lejligheden til at takke for godt samarbejde fra 12.01.12 til dags dato, hvor vi har arbejdet sammen med EasyX om indberetning af selskabsregnskaber til Erhvervstyrelsen via XBRL.
Samarbejdet har fungeret særdeles tilfredsstillende, og vi vil også fremover i vort firma såvel som i vort fællesskab på Rustenborgvej 7 A, 2800 Lyngby, anvende EasyX til indberetning af selskabsregnskaber til Erhvervsstyrelsen”.

4

 

Revisionsfirmaet Flemming Hansen:

“Vi oplever, at EasyX altid følger op på de problemstillinger vi løber ind i, samt giver en hurtig tilbagemelding.
Vi synes ligeledes, at det er en fordel, at vi kan indrapportere et regnskab og vedhæfte det af os udarbejdede, som bliver offentliggjort. Dette er ikke muligt via Erhvervsstyrelsen egen regnskabsbasis model.

5

 

Aaen & Co.:

“Vi har anskaffet og anvendt EasyX’s program siden foråret 2012. Det har helt igennem været en positiv oplevelse. Programmet er brugervenligt, nemt og enkelt at anvendt. Vi har med et begrænset tidsforbrug fået installeret og uddannet medarbejderne til at bruge programmet. Det er vores forventning, at vi allerede første år vil vi kunne indberette årsrapporter for vores kunder uden nævneværdig tidsforbrug”.

6

 

Funder & Ostenfeld Revision:

“Du spurgte, om vi ville anbefale EasyX, og det vil vi gerne.
Nu begynder det at virke utroligt godt, og har vi problemer er vi meget imponerede over den back up vi får”.

7

 

GBH Revision & Rådgivning A/S:

Vi har nu anvendt XBRL-Wizard fra easyX igennem et stykke tid og programmet har til fulde levet op til vores forventninger. Det har ikke krævet væsentlige tilpasninger af vores eksisterende regnskaber fra Excel, som uden problemer kan konverteres til XBRL og indberettes til Erhvervsstyrelsen. Hvis vi har haft problemer med anvendelsen, har vi ved kontakt til easyX oplevet at blive hjulpet videre både hurtigt og venligt.

8

 

SMJ Revision:

Vi valgte easyX til XBRL-indberetning, da det passede godt ind i vores eksisterende programplatform, og programmet herudover var let forståligt og nemt at gå til. Samtidigt fik vi i udviklingsfasen mulighed for løbende at teste programmet og komme med forslag til forbedringer, hvilket har medført at vi i dag næsten føler at programmet er skræddersyet efter vores behov. Vi har efterfølgenden oplevet en organisation som stadig udvikler produktet, og giver en hurtig og effektiv support. Vi vil gerne videregive vores erfaringer med programmet, og ikke mindst den professionelle håndtering vi har oplevet fra easyXs side af.

9

 

Habro & Finansgruppen:

Hos Habro & Finansgruppen administrerer vi omkring 600 selskaber og foretager XBRL indberetning af årsrapporterne for størstedelen af dem. Vi har anvendt EasyX´s XBRL Wizard siden efteråret 2012. XBRL Wizard har levet op til vores forventninger både med hensyn til fleksibilitet i softwaren og til servicedelen. EasyX har ydet en god og hurtig service i forbindelse med implementering og daglig brug af XBRL i vores virksomhed, en vigtig parameter når det går rigtig stærkt i regnskabssæsonen.

10

 

Mazars:

Vi valgte EasyX’s program til brug for XBRL-indberetning af vores kunders årsregnskaber til Erhvervsstyrelsen og det har været en positiv oplevelse. Vores samarbejde med EasyX har fungeret upåklageligt. De var gode til at give os den fornødne oplæring i anvendelsen af det brugervenlige program, så vi nemt og professionelt kunne foretage de nødvendige XBRL-indberetninger. Derudover har EasyX-teamet altid været hjælpsomme og hurtige til at give en tilbagemelding, når vi oplevede specifikke problemer og ikke mindst lydhør over for eventuelle tilretninger. Med baggrund i ovenstående positive oplevelse og erfaring, kan vi klart anbefale EasyX, såfremt man allerede har en regnskabsmodel, der lever op til XBRL-kravene.

11

 

Nordic Property Management:

Takker for superhurtig support – jeg har sagt før og siger det gerne igen: det er et fantastisk system, jeg har lige indrapporteret 10 årsrapporter på under en time.